Du är så mycket mer än vad ögonen ser!


 

Så kul att du tittar in! Välkommen till Heal4Life!


 

Healing är helande på alla plan, inte bara det fysiska. Det handlar om ett energiarbete och en balansering. Du har säkert hört uttryck som "toppen av ett isberg" eller att myrstacken har sin större del under marken. Mmmm.... Det man ser är inte allt som finns, men vet man om att det finns mer än det som syns så har man fördelar i sitt sätt att leva.

Jag är utbildad inom Reconnective Healing® och jobbar med helheten av det som är du. Alltså både det fysiska, psykiska, andliga och livssituationen. Reconnective är en intelligent frekvens som inte låter sig styras utan utför det som är mest angeläget vid det aktuella tillfället.  

Men ibland har man kanske bekymmer som man tänker att en healingsession ändå inte är det perfekta verktyget för att åtgärda. Till exempel så går man och funderar över om man är på "rätt" väg i livet. Man har kanske olika val framför sig och känner ingen tydlig dragning mot hur man ska välja. Eller så har man gång på gång känt att man i brist på tydlig "magkänsla" fattat beslut med intellektet, och märker efteråt att resultatet inte riktigt blev det som man hoppades på. Då kan istället tvåstegsprocessen The Reconnection® vara något att prova på! 

Du hittar mig och alla mina certifierade och godkända kollegor på https://www.reconnectivehealingpractitioners.com där du snabbt och enkelt kan välja den healer som du känner passar just dig. 

Du kan läsa mer om både Reconnective Healing® och The Reconnection® på sidan Mina tjänster

Kontakta mig gärna om du har funderingar eller vill boka en tid.

Sessionerna utförs helst i min lokal på Kungsgatan 42, kv I Umeå.

Jag hjälper dig gärna! 

  

 

Eric Pearl's intressanta böcker finns på plats i min lokal såklart!


 

VÅREN ÄR HÄR!

 

Känn blodet som bultar bak rodnande kinden

hör lärkor som drillar mot azurblå sky.
Och smekande, lekande solvarma vinden
når kroppar som spritter: var dag känns som ny.

 

Okänd


 


 

Vill du veta vad jag gör mer än Reconnective Healing?

Välkommen till min andra webbplats!

SoulInvest Umeå